X4 [X4M200 matlab/examples]

Discussion in 'X2 & X4 SoC' started by Ash, Jun 29, 2018.

  1. Ash

    Ash New Member

    Hi,

    I am following the X4M200 test examples as suggested in community. I am trying on...(windows10, matlab)
    ModuleConnector-win32_win64-1.4.3---> matlab--->examples---> BasicRadarClass.m

    upload_2018-6-29_17-59-46.png

    with other examples, i am getting the error like..moduleconnector library.
    upload_2018-6-29_18-1-17.png

    Please suggest the solution. Thanks

    BR,
    /Ash
     
  2. Ash

    Ash New Member

    Can anybody please suggest the solution?
     
  3. Aksel Johnsby

    Aksel Johnsby Moderator Staff Member

    Hi Ash,
    Do you add the paths for necessary directories?
    From the example folder:
    addpath('../../matlab/');
    addpath('../../include/');
    addpath('../../lib64/');
    or
    addpath('../../lib32/');

    Could you try to run the example I've attached?
     

    Attached Files:

  4. Ash

    Ash New Member


    Hi Aksel,
    thanks for your time to reply on my query....
    well, i tried with your example , which you shared...but unfortunately, its shows the same error...

    upload_2018-7-4_10-25-39.png

    upload_2018-7-4_10-26-11.png

    Please suggest~ Thanks
     
  5. Aksel Johnsby

    Aksel Johnsby Moderator Staff Member

    Hi Ash,

    Are you running the matlab scripts from the example folder or a folder with the same path depth?
    module_connector\matlab\examples(or equivalent)\<your_script.m>

    Did you install a compiler in your matlab (like the MinGW compiler)?

    Which ModuleConnector version are you running?

    Have a great day
    --
    Aksel
     
  6. Ash

    Ash New Member

    Hi Aksel,
    yes, i am running the matlab scripts from the example folder.
    M:\ImpulseRadar\ModuleConnector-win32_win64-1.4.3\matlab\examples\<script.m>

    ===>yes I installed the compiler minGW from Add-Ons.
    ===>ModuleConnector version is 1.4.3

    Thanks,
    BR
    /Ash
     
  7. Aksel Johnsby

    Aksel Johnsby Moderator Staff Member

    Which Matlab version are you using?

    I've been trying to recreate the error message and the only way I can get it is by commenting the lines:
    addpath('../../matlab/');
    addpath('../../include/');
    addpath('../../lib64/');

    Could you check the path by going to
    Home tab -> set path

    Thanks
    --
    Aksel
     
  8. Ash

    Ash New Member

    Hi Aksel,
    I checked, everything is fine as per your suggestions. ....
    well, I resolved the issue after re-downloaded the "ModuleConnector1.4.3", now i can run the examples on modules.
    But didnt understand why it was showing errors before....any clue?

    Thanks for your time and suggestions.
    BR
    /Ash
     
  9. Aksel Johnsby

    Aksel Johnsby Moderator Staff Member

    Hi Ash,
    That is good. I have no clue, maybe some files were missing on your previous download.

    Have a great day!
    --
    Aksel
     
    Ash likes this.